27 октомври, 2007

Сериалът "Дързост и Красота" в траур

Снимачната площадка на многолетният сериал "Дързост и Красота" бе затворена днес в знак на траур в следствие трагедията сполетяла актрисата Хънтър Тайло. Красивата актриса е най-вече известна с ролята си на д-р Тейлър.

Синът на Хънтър Тайло от втория й брак - Майкъл Едуард Тайло, се удави в семейния плувен басейн в дома на актрисата в Хъндърсон, Невада на 18 Октомври. Майкъл бе едва 19 годишен но страда от епилепсия от детските си години. Той получи епилептичен припадък стоейки близо до басейна и след това загуби мускулен контрол, падна в басейна и се удави преди да успее да се съвземе от припадъка.След необходимото разследване полицията обяви смъртта за нещастен случай.

Погребението се състоя вчера (26 Октомври) в присъствието на повече от 200 гости. Повечето от звездите на сериала "Дързост и Красота" също присъстваха - изпълнителният продуцент Брад Бел, актьорите Сюзън Фланери, Катрин Кели Ланг (в ролята на Брук), Джон МакКук и други.

"Майкъл обичаше да ме разсмива... Благодарна съм че Бог ми даде 19 години с Майкъл.", изрази мъката си потресената актриса.

Няма коментари: