20 октомври, 2007

Ретро Анджелина

В понеделник, 15 Октомври, Анджелина Джоли започна работа по новият си филм "Changeling" (интересно как ли ще преведят заглавието на български) в Лос Дамас, квартал на Лос Анжелис. Филмът се режисира от легендарният Холивудски режисьор Клинт Истууд. Друго известно име във филма е Джон Малкович.

Филмът се основава на действителен случай и се развива в 20-те години на 20-ти век и плотът разказва историята на една майка (Анджелина Джоли), чийто син е отвлечен в Лос Анжелис, 1920 год. Детето скоро е върнато на майката, но тя подозира че върнатото дете не е нейното, в следствие на което е затворена в психиатрична клиника. В крайна сметка тя успява да се пребори с корумпираните предтавители на властта и разкрива мащабен скандал и тъмни сделки в сферите на полицията на Лос Анжелис.

За да влезе в 'характер' Анджелина бе костюмирана в кожено палто от 20-те години, къса кестенява перука и грим съответстващ на епохата. Комбинацията я прави почти неузнаваема на снимачната площадка, но разбира се прочутите и устни я издават.

Анджелина отдавна споменава в различни интервюта, че мечтата й е да работи с режисьора Клинт Истууд и накрая й се предостави тази възможност.

На 3-тият ден от снимките тя бе приятно изненадана от партньора си Брад Пит, който доведе и 4-те им деца на снимачната площадка.


От сега се вижда, че това ще е един доста интересен филм, който се очаква с нетърпение в кината по света.

Няма коментари: